GEA AutoRotor Performer Plus

AutoRotor PerFormer Plus kombinerer ko-komfort med topydelse. Takket være en høj kapacitet forkorter det malketiderne og hjælper dig med at optimere dit arbejdsproces gennem dets effektivitet.

uden stop og ved konstant hastighed: det er sådan, AutoRotor PerFormer Plus roterer med 24 til 80 malkeboder. Uanset om det er i 5, 10, 15 timer eller døgnet rundt, forkorter den absolutte malketider ved at øge mængden af malkede køer i timen

Design malkeprocessen efter dit behov

SpeedControl eller positioneringsarm: Du bestemmer, hvordan AutoRotor PerFormer Plus fungerer for dig. Samtidig hjælper den dig med at bevare din besætnings sundhed.

GEA AutoRotor Magnum 90

AutoRotor Magma 90 malkekarussel er utrolig effektiv. Det er den ideelle løsning til hurtig og blid malkning af store besætninger.

 En oversigt over AutoRotor Magnum 90:

 • Fås i forskellige størrelser med plads til 24 – 80 
 • Enkel operation 
 • Høj grad af komfort og ergonomi til både dyr og malker med innovativ malkesætpositionering 
 • Holdbar teknologi og materialer, der er lette at rengøre
 • Subway system for nem adgang til følsomme komponenter 

 

AutoRotor Magnum 90 Malkekarussel er utroligt praktisk at bruge. Du kan mælke store besætninger meget hurtig med mindst mulig arbejde for malkeren. Du har kun brug for en hånd for at fastgøre malkesættet, takket være den innovative PosiControl-malkerarm, der løfter malkesættet automatisk og placerer den under yveret lige foran malkeren. Dette betyder, at malkeren bare har brug for en enkelt håndbevægelse for at fastgøre pattekopperne til yveret. Når malkningen er færdig, stopper vakuumet automatisk , og malkearmen fjerner malkesættet. 

GEA AutoRotor Magnum 40

Højere mælkeflow, brugervenlighed og dyrevenlig malkning – AutoRotor Magnum 40 malkekarussel 40 kombinerer disse fordele som ingen anden malkestald før. Dens intelligente design giver bedre adgang til koen samt gør det lettere at rengøre og derfor mere hygiejnisk. Den blide rotation og regulerede indgang sikrer en stressfri, dyrevenlig malkningsproces.  

 

En effektiv løsning ned til den sidste detalje: en oversigt over specifikationerne i Magnum 40.  

 • Fås i forskellige størrelser med 16 – 40 malkebåse
 • Materialer i høj kvalitet og holdbar teknologi
 • Få bevægelige dele for at øge ko komfort og reducere risikoen for kvæstelser
 • Kan udvides med forskellige malkestyringsenheder til optimeret styring
 • AutoRotor Magnum 40-F med feeder  

 

Magnum 40 malkekarussel: højere mælkeflow, mindre arbejde

Den største styrke ved AutoRotor Magnum 40  er dens høje mælkeflow: på kun en time kan en person malke op til 100 køer. Dette muliggøres af det intelligente indgangssystem og det ergonomiske design af malkebåsene. Alle komponenter kan let udvides. Malkeboderne placeres 40° i forhold til hinanden for at give dine malkere hurtig adgang til yveret. Den innovative malkearm hjælper med dette, da malkesættet automatisk placeres under yveret. Ved afslutningen af malkeprocessen trækker den malkesættet væk, og koen kan forlade malkekarusselen.

GEA AutoRotor Global 90

En malkekarussel er den mest effektive løsning til din gård. Det øger produktionen og udbyttet i malkestalden markant. malkeprocessen er også meget blid og stressfri køerne. Hvilket igen betyder, at de producerer mælk af høj kvalitet. GEA præsentere AutoRotor Global 90 – en malkekarussel med lav investeringsomkostninger og en enkelt installationsproces.

 

Et oversigt over Global 90 malkekarussel: 

 • Enkel installation og lav købsomkostninger
 • Kan laves i forskellige størrelser
 • Lav vedligeholdelsesudgifter på grund af materialer af høj kvalitet og holdbar teknologi
 • Øget komfort for koen

 

Det åbne design og den fleksible placering af malkesættet gør hele systemet meget ergonomisk.

Den innovative PosiGuide-malkearm fra GEA øger køernes komfort under malkningen, Den holder malkesættet i position under yveret. Resultatet er en fremragende yversunhed og gladere køer, Den fleksible arm gør det også meget lettere at fastgøre malkesættet. AutoRotor Global 90 har en særlig åbent design til at hjælpe malkeren. Alle de vigtige betjeningselementer har en behagelig arbejdshøjde og kan nås let. Dette betyder, at malkeren altid har malkeprocessen under kontrol og hurtig kan gribe ind i nødsituationer. 

GEA DairyRotor T8900

Høj ydeevne i unikt design: Nyd den fantastiske ydeevne , komfort og holdbarhed

GEA DairyRotor T8900 Malkekarussel har et ekstremt fleksible design, der gør det nemt for dig at omdanne potentiale til produktivitet, Vælg den størrelse og det udstyr, der passer lige til dig, og lad GEA hjælpe med at gøre din vision for fremtidens gård til en realitet.

 

Værdien af produktivitet

med GEA drager du fordel af fantastisk effektivitet og ydelse. T8900 er skræddersyet til højere ydelse og og sømløse processer helt ned til den mindste detalje – fra ko-trafik til proceshåndtering og mælkeflow. T8900 er designet specielt til mellem til store besætninger og er den stærke malkekarrusel i GEAs DairyRotor-serie, der giver dig specialfremstillet teknologi for enestående produktivitet og effektivitet.

 

Enestående komfort

Forestil dig at arbejde i et rent, velorganiseret miljø dag efter dag. Avanceret ergonomi muliggør komfortabel håndtering af daglige rutiner. Systemets glatte afrundede kabinetter med lav profil, gør malkning til en fornøjelse og giver mulighed for hurtig ko-flow i en rolig atmosfære.

 

Ekstreme robust til hårdt brug

at investerer i fremtiden kræver pålidelighed. Overalt kan T8900-komponenter være driftsikker døgnet rundt. Kort sagt, de er bygget til at vare. Desuden kan systemet blive tilpasset efter dit behov og budget. 

 

 • 32-120 malkning båse til mellemstore til store besætninger
 • Fleksibelt design: 75 ° eller 90 ° staldstilling, V-formet eller parallel indgang
 • Standard og Subway version tilgængelig
 • Praktisk besætningsstyring med data i realtid
 • Skrå platform til let og ren dræning
 • Lukket skab beskytter fuldstændigt alle malkekomponenter
 • Tilgængelige komponenter for nem vedligeholdelse
 • Holdbart quad-roller system med lav vedligeholdelse

 

GEA DairyProQ

GEA’s DairyProQ malkekarrusel åbner banebrydende produktionsmuligheder til malkning fra 500 køer. med 28-80 pladsers karusseler kan der malkes mellem 120-400 køer i timen, med kun en operatør som kan nemt følge hele processen.

Mennesker, dyr og teknologi i perfekt balance

Køer sætter pris på den individuelle opmærksomhed, de modtager under malkningen, og de rummelige, komfortable omgivelser giver en følelse af fredfyldt ro. Den unikke malkerutine, fra fastgørelse til dypning og rengøring, finder sted i en fuldautomatisk proces med sikker præcision. Blid malkning og patte dyb af yver lige efter endt malkning, sikre de bedste betingelser for at opretholde køernes sundhed og ydeevne. ​

MALKEKARRUSEL

Udvendig karrusel

Side by Side malkekarrusel til de store besætninger, hvor man ønsker stor kapacitet på mindre plads.

Karrusellen kan leveres i flere forskellige varianter, fra det meget enkle til det højteknologiske, som f.eks. mælkemåling.

Kan leveres i forskellige størrelser, op til 99 pladser.

 

Indvendig karrusel

Den indvendige karrusel kan betjenes af en mand uden at han mister overblikket

Indvendig Side by Side

Specielt bygget karrusel hvor man kombinere Side By side og indvendig malkning med let overskuelighed over køerne​. Karrusellen er kompakt og kan være i en mindre bygning end en traditionel indvendig karrusel.